начало

Радев внесе предложението за референдум, без коментар на възраженията за недопустимост Радев внесе предложението за референдум, без коментар на възраженията за недопустимост

ПОМОЩ

Казуси за недвижими имоти

ПОМОЩ

Мнениеот vesvan » 12 Авг 2005, 16:30

Здравейте,НА ВСИЧКИ
Инвалид с трайно намалена работоспособност 90% е подал заявление за помощ по Закона за интеграция на хората с увреждания(ако не се лъжа така беше наименованието)месец преди да почене!Може ли неговите наследници да получат сумата до деня в който е починал и как да процедират?АЗ СИ МИСЛЯ,ЧЕ ЩОМ МОГАТ ДА ПОЛУЧАТ ПЕНСИЯТА,ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАТ И ПОМОЩА
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
ААААААА,ДА ВИ ПОМОЛЯ бъдете по добри и МОЛЯ ВИ не си отправяйте нападки и обиди???ПО КРАСИВ ЩЕ Е ФОРУМЪТ ТАКА!!!???
vesvan
Младши потребител

Мнениеот Гост » 12 Авг 2005, 16:38

Мисля ,че не може да ги получи; тъй като са за лично ползване.Паралелът с пенсията според мен е неправилен, тъй като пенсията човека си я е отработил сам/ внасял си е осигуровки...например/ ,а помощите са др.правно основание.
Но опитай, ако си струва ........
Гост

Мнениеот Гост » 12 Авг 2005, 16:50

Ако помощта вече е отпусната със заповед на директора на Д"СП" - ще получат парите.
Ако тепърва ще се прави социална оценка и ще се отпуска помощ - няма да се направи оценка и няма да се отпусне помощ.
Гост

Назад към Имотни казуси