начало

ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС

как да си опазя и малкото си земя Моля помогнете ми!

Казуси за недвижими имоти

как да си опазя и малкото си земя Моля помогнете ми!

Мнениеот Красимр » 30 Ное 2005, 19:22

Здравейте, преди повече от година закупихме Общинско място на което имам построена временна постройка , цех за закуски. Целият парцел е 623кв.м аз закупих около 100кв. съседа ми 160кв. другият съсед 280кв. и хлебозавода има 60-70кв. с отстъпено право на строеж. Така никой от нас не може да си обособи парцел от 300кв. затова си останахме съсобственици. Сега съседа ми с 280 кв. иска съгласието ни да си продаде земята на брат си и иска съгласието ни , но в същия момент ни търсят от голяма строителна фирма и ни казват ,че Общината имала план за построяване на Търговски център и ни дават три възможности да си продадем земята, да ни включат в строежа или Общината щяла да ни обещети оскъдно. нас не ни устройва нито едното:( Въпроса ми е ако се препродаде земята има ли право Общината да отнеме имота, и дали губим някакви права на съсобственици ако този с 280кв. ги продаде на брат си? Какво ли ни готвят тези мръсници ей не ме оставиха да си работя на мира, а уж производството трябвало да се подкрепя май ще ставам търговец:) емейла ми е [email protected] pisete mi!!!!
Красимр

Мнениеот Гост » 01 Дек 2005, 10:24

Ако не сте съгласни да се строи на вашия имот никой не може да строи.
Гост

Мнениеот Гост » 01 Дек 2005, 11:45

Ако се продаде преди да е съобщено бъдещото отчуждаване, мисля че няма проблем.
Гост

Назад към Имотни казуси